easy up partytent

Easy Up: Dé Partytent voor deze zomer!

Easy Up partytent

Een Easy Up partytent is een zeer handig product dat iedereen onbewust wel een keer in het echt heeft gezien en eronder heeft gestaan. Het is de verzamelnaam voor tenten die je zo op kunt zetten, als je bijvoorbeeld een feestje in de tuin of een barbecue geeft. Er zijn veel verschillende varianten van de Easy Up partytent, van de simpelste overkappingen tot heuse volledig verpakte tenten, waar je ook echt dingen in kunt bewaren zonder dat bijvoorbeeld het weer en de wind ermee vandoor gaan of het kapotmaken. Voor iedere aangelegenheid en voor iedere portemonnee is er wel een Easy Up partytent tot je beschikking.

Om een goed beeld te hebben van welke voordelen de Easy Up partytenten allemaal voor je kunnen hebben, is het handig om te kijken naar wat voor tenten er allemaal zijn. Er wordt hier onder andere gekeken naar het formaat van de tenten, hoe luxe je ze kunt krijgen en niet geheel onbelangrijk: wat de beste en vooral laagste prijs voor de tenten is. Als je de beste Easy Up partytent wilt kunnen bestellen voor de laagste prijs, is het vooral belangrijk dat je weet wat voor een partytent je nodig hebt. Is een 3×3 al voldoende of heb je toch meer baat bij een 3×6? En hoe zit het met bijvoorbeeld het materiaal? Het zijn allemaal punten waar je op moet letten wanneer je een partytent voor jouw evenement aanschaft.

Bekijk ook de Quechua tenten of Quechua strandtent.

Verschillende Easy Up partytenten

Er zijn verschillende soorten Easy Up partytenten. Allemaal hebben ze gemeen dat ze makkelijk op te tuigen zijn en na gebruik weer net zo makkelijk ook weer af te tuigen zijn, maar voor de rest kan je aardig veel variëren.

Het belangrijkste en opvallendste verschil in de soorten tenten is te zien aan de zijkanten. Sommige Easy Up partytenten hebben geen zijwanden, waardoor het vooral een dakje op hoge palen zijn. Deze partytenten zijn vooral erg geschikt voor evenementen waar het de bedoeling is dat je veel buiten kunt zijn. De tent is dan meestal alleen bedoeld om bijvoorbeeld snacks op neer te zetten of waar je bijvoorbeeld een enquête in kunt vullen. Daarom zie je deze tenten vaak in stadscentra als er bijvoorbeeld geflyerd wordt of wanneer politieke partijen campagne aan het voeren zijn. Met deze partytenten ga je vooral uit van goed weer en dat het een in- en uitlopen van verschillende mensen wordt.

Tegenover de Easy Up partytent zonder zijwanden staat natuurlijk de Easy Up partytent mét zijwanden. Deze tenten zien er al meer uit als volledige tenten en kun je misschien wel herkennen aan bijvoorbeeld de EHBO-post op een evenement of een plek waar je even lekker kunt ontspannen na een lange dag wandelen. Deze tenten zijn dan ook bedoeld voor langer onder de kap zitten en biedt daarom meer luxe dan een tent zonder zijwanden. Je kunt deze partytent met zijwanden bijvoorbeeld gebruiken als je met een groepje gaat barbecueën en je een aangename plek wilt hebben om je maaltijd op te kunnen eten, of wanneer je gaat kamperen is dit een prima alternatief op de gewone kampeertent.

Easy Up partytent goedkoop online kopen

De ene Easy Up partytent is de andere niet, en daarom kun je voor verschillende tenten verschillende bedragen kwijt zijn. Het is hierbij belangrijk dat je let op wat je wilt en wat je ook echt nodig hebt. In de meeste gevallen heb je twee uitvoering, de 3×3 en de 3×6. Logischerwijs betaal je voor meer ruimte, dus 3×6, meer dan voor minder ruimte, 3×3. Ben je dus met een klein gezelschap, dan kun je net zo goed de 3×3 nemen. Mocht je meer mensen op bezoek hebben dan je in eerste instantie zou denken, dan kun je beter voor een 3×6 gaan in plaats van twee 3×3.

Het voordeel is dat elke variant op dezelfde tent geen extra kosten met zich meebrengt. Of je je partytent nu felrood of babyblauw wilt hebben of gemaakt van een andere stof dan deze in de showroom te vinden is. Wel moet je erop letten dat hoe meer stof er nodig is, je meer betaalt. Oftewel, voor een partytent mét zijwanden betaal je meer dan voor één zonder.

De goedkoopste Easy Up partytenten kun je eenvoudig bestellen. Vaak zijn er ook nog kortingen te vinden, waardoor de tent alleen nog maar goedkoper is. Je hoeft niet per sé bij het merk direct te bestellen om de laagste prijs te krijgen en toch de juiste voorwaarden te ontvangen. Aan de prijs hoeft het niet te liggen, nu nog even kijken waar je je tent neer wilt en kunt zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *