July 13, 2024
0

Quechua Strandtent kopen

Er gaat niets boven een rustgevende dag aan het strand in het heerlijke weer en even alles de boel de boel laten. Maar met alleen maar een lakentje op het zand gaan liggen is ook niet wat je bedoeling was. Wanneer je van de zon wilt genieten, moet je dit wel met mate doen. Niet al te veel uv-straling en af en toe je rust kunnen pakken. Een strandtentje is daarbij echt ideaal. Deze kun je zo meenemen en uitklappen op jouw plekje aan het strand.

Nu zijn er verschillende soorten strandtentjes verkrijgbaar, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Zo zijn er pop-up strandtentjes, strandtentjes die je moet opblazen, strandtentjes die je op moet gooien en ga zo maar door. Het is per persoon afhankelijk van wat het beste bij je past en waar je ook het meeste aan hebt. Het is daarom belangrijk dat je goed weet wat voor strandtentje je het beste kunt gebruiken.

Om te kunnen zien welk strandtentje het beste bij je past hebben we gekeken naar de tenten van Quechua. Dit is het merk dat door sportwinkelgigant Decathlon op de markt wordt gebracht. Quechua staat garant voor kwaliteit en levert verschillende soorten tenten. Daarom is dit de ideale plek om te kijken naar welke tent past bij hoe jij op het strand wilt liggen.

Quechua strandtent

Qua gewone strandtenten heb je bij Quechua een veelzijdig assortiment, waardoor je kunt kiezen uit de perfect passende tent voor jouw dagje strand. Deze tent zorgt ervoor dat je heerlijk van de zon kunt genieten, zonder last te hebben van zaken als de wind, opstuivend zand of te veel zonlicht. Deze tenten zijn eenvoudig mee te nemen en op locatie uit te klappen, zodat je deze meteen kunt inzetten.

Binnen de Quechua strandtenten vind je verschillende soorten onderscheid van verschillende soorten strandtenten. Eén daarvan is het onderscheid in hoe je de strandtent uitvouwt. Ze hebben bij Decathlon eraan gedacht dat iedereen de strandtent uit moet kunnen slaan met zo goed als geen inspanning. Neem bijvoorbeeld de 2 Seconds pop-up tent. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze strandtent opengeklapt in een oogwenk. Het mooie aan de techniek achter de 2 Seconds pop-up tent, is dat deze zelf uitklapt. Je gooit de tent op in zijn verpakte toestand en vervolgens schiet deze open in de lucht. Zo land de tent volledig uitgeklapt op de grond en kun je er meteen gebruik van maken. Geen gedoe meer met vastmaken, strak zetten en er dan weer achter komen dat je iets verkeerd hebt gedaan.

 

Aan de andere kant heb je bijvoorbeeld de opblaasbare Quechua tenten. Deze zijn wat groter dan de gewone strandtenten en dienen daarbij als echt toevluchtsoord. Je kunt hier eenvoudig je spullen in kwijt en kinderen in laten spelen of uitrusten. Bij deze tenten is iets meer arbeid nodig, maar wanneer je eenmaal de haringen hebt vastgemaakt is het slechts de tent aan de pomp zetten en deze doet de rest. Ontspannen naar het strand gaan moet ook voor en na het bezoek langs de kust ontspannen zijn.

Quechua schuiltent

Helaas kan het ook weleens gebeuren dat je je in het weer hebt vergist. Van een prachtig zonnetje kan het weer zo opeens omslaan. Dan kan het zijn dat je aan een gewone strandtent niet voldoende hebt. Hiervoor heeft Quechua schuiltenten ontworpen. Schuiltenten zijn volledig bedekt, waardoor als het weer wat slechter wordt je erin kan gaan zitten en je droog en fris blijft. Deze schuiltenten zijn ook ideaal als je van een dagje strand meteen een weekendje kamperen wilt gaan maken. Als je bijvoorbeeld de Quechua Arpenaz Compact Fresh neemt, kun je deze op verschillende manieren gebruiken, op verschillende plekken voor maximaal twee volwassenen of een volwassene met kinderen. Ook deze strandtent is makkelijk door middel van opgooien zo uit te klappen en kun je makkelijk in verschillende soorten grond vastzetten, zodat je tegen verschillende weersomstandigheden beschermd bent.

De schuiltent is ook goed geschikt voor kinderen, als je bijvoorbeeld met een baby op stap bent die niet te lang onbeschermd in de zon mag zitten. Doordat de Quechua schuiltent verkrijgbaar is in meerdere maten, kun je deze afstemmen op wie er in de tent moet kunnen zitten. Bovendien blijft de schuiltent altijd fris doordat het lucht toelaat.

Wanneer je klaar bent met het gebruiken van je tent, dan is opruimen bijna net zo eenvoudig. Zo makkelijk als je de strand- of schuiltent uitgooide, zo simpel kun je deze ook weer invouwen en meenemen. Voor de actieve natuurliefhebber is het altijd handig om een strandtentje bij je te hebben, op wat voor een natuurlijke plek je dan ook gaat zitten.

quechua strandtent

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.