Top 10 van handige items voor bij je daktent

De hele wereld over reizen kan al met een auto en een goede daktent voor boven op je auto. Om het reizen en verblijven op allerlei verschillende plekken nog beter te maken zijn er bepaalde items en producten die hierbij kunnen helpen. In dit artikel gaan we je een top 10 van de beste items voor bij je auto met daktent laten zien. Hier zitten onder andere dakluifels, omkleedtenten en tenttapijten tussen. Zo maak je reizen in je auto met daktent nog een stuk comfortabeler en knusser.

Verkleed-, douche- en wctent van Bo-Camp

Op nummer 1 in deze top 10 staat de verkleedtent van Bo-Camp. Als je verblijft in een daktent boven je auto, dan is het lastig om hier of in je auto om te kleden. Ook douchen of naar de wc gaan kan dan in de natuur niet echt privé. Daarom staat deze tent op nummer 1. Deze tent is geschikt voor 1 persoon om in om te kleden, douchen of naar de wc te gaan. Het is gemaakt van een sterk soort polyester en je kunt de vloer er ook uit halen. Ook zit er een ophangpunt in de tent om je douche aan te bevestigen. Haringen, draagtas en scheerlijnen worden meegeleverd. De tent is 100 bij 100 bij 200 centimeter.

Pluspunten:
gemaakt van sterk materiaal
inclusief ophangpunt voor solar douche
haringen, scheerlijnen en draagtas meegeleverd

minpunten:
geen

Luifel voor aan de grote auto van VidaXL

Op de tweede plek in deze top 10 staat nog een topproduct, namelijk een luifel voor aan de auto. Deze kan ook aan een camper of caravan worden vastgezet. Met deze luifel van VidaXL maak je makkelijk een gezellig en overdekt plekje bij je auto. Paar campingstoelen en iets lekkers te drinken en dan kun je gaan genieten. De luifel in beige kleur en 4 bij 2,5 bij 2,15 meter. De luifel is erg stabiel en een ideaal item om mee te nemen als je met de auto op reis gaat. De luifel is makkelijk op te zetten en ook weer makkelijk op te bergen en mee te nemen.

Pluspunten:
sterke aluminium buizen
makkelijk op te zetten en op te bergen
meegeleverde waterdichte opbergtas

minpunten:
luifel is aan de grote kant, dus vooral geschikt voor grotere auto’s

Luifel voor aan de kleinere auto van VidaXL

Als je een iets kleinere auto hebt of niet zo veel afdak nodig hebt, dan is deze kleinere versie van de VidaXL luifel ideaal. Op de derde plek in deze top 10 voor daktenten en auto items staat deze luifel voor aan de auto, caravan of camper. Deze luifel is ook beige, maar dan in formaat 2 bij 2,5 bij 2,15 meter. Deze past dus beter aan kleinere auto’s. De luifel is makkelijk te bevestigen, blijft goed staan door de aluminium buizen en is ook makkelijk op te bergen. Het biedt beschutting tegen zon en je kan er je eigen plekje bij je auto of caravan mee maken. Een waterdichte opbergtas wordt weer meegeleverd.

Pluspunten:
gemaakt van sterk materiaal en stevige buizen
makkelijk op te zetten en op te bergen
geschikt voor kleinere auto’s
waterdichte opbergtas wordt meegeleverd

minpunten:
als je met meer dan twee personen op reis bent, is deze luifel aan de kleine kant

Antraciet tenttapijt van VidaXL

Vanaf de vierde plek in deze top 10 voor de beste items voor op reis gaan we over op tenttapijten. Alle onderstaande tenttapijten zijn van VidaXL. Deze zijn stuk voor stuk geschikt voor in daktenten of onder je luifel. Wij hebben alle tenttapijten van nummer 4 naar nummer 10 voor je in de top 10 geplaatst. Op de vierde plek is het mooiste tenttapijt van deze top 10. Dit antracietkleurige tenttapijt is 200 bij 200 centimeter en past daardoor perfect in een daktent of onder de kleine luifel van VidaXL. Het tapijt is gemaakt van sterk materiaal en ademt goed. Het is ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Je kunt het tapijt makkelijk bevestigen met de oogjes aan de hoeken. Ook is het tapijt makkelijk schoon te krijgen en houden met water.

Pluspunten:
leuke kleur die past bij elke kleur auto, daktent of luifel
kleinere maat waardoor deze op veel plekken zal passen
het leukste tenttapijt uit deze top 10
sterk materiaal en goede kwaliteit

minpunten:
geen

Gestreept tenttapijt van VidaXL

Op de vijfde plek in deze top 10 hebben we weer een leuk tenttapijt van VidaXL. Ook dit tenttapijt heeft weer een leuke print, namelijk antraciet en wit gestreept en zal leuk staan in je daktent of onder de luifel. Daarnaast kun je dit tapijt makkelijk plaatsen met de oogjes in de hoeken en kan je het ook makkelijk schoon houden met water. Het tapijt is gemaakt van sterk materiaal, ademt goed en kan tegen verschillende weersomstandigheden. De leuke print op het tapijt maakt dit tapijt zo aantrekkelijk. Ook is het tapijt een fijne maat van 250 bij 400 centimeter.

Pluspunten:
fijn formaat
hoge kwaliteit
leuk ontwerp

minpunten:
als je niet van prints houdt, is dit tenttapijt niet voor jou

Tenttapijt van VidaXL in kleur taupe

Op de zesde plek in deze top 10 voor leukste items voor bij je daktent hebben we weer een prachtig tenttapijt van VidaXL. Dit tenttapijt is in de simpele en leuke kleur taupe die vrijwel overal bij past en zeker goed zal staan onder je luifel of in je daktent. Dit tapijt is namelijk ook 250 bij 250 centimeter en daardoor ideaal voor onder een klein luifel of het gezellig maken van een daktent. Ook dit tapijt is weer gemaakt van een sterk materiaal genaamd polyethyleen, is bestand tegen slecht weer en ademt en lucht goed door. Bevestigen gaat weer makkelijk met de oogjes in de hoeken en schoonhouden kan weer snel en makkelijk met water.

Pluspunten:
sterk materiaal
bestand tegen slecht weer
leuke, neutrale kleur voor in je tent of onder de luifel
handig te bevestigen met de vier oogjes

minpunten:
de kleur is niet voor iedereen

Zwart tenttapijt van VidaXL

Op de zevende plek van deze top 10 hebben we weer een mooi tenttapijt van VidaXL. Dit tenttapijt is in een zwarte kleur en 300 bij 500 centimeter groot. Zwart staat overal goed bij en is dus zeker een goede kleur om te kiezen voor een tenttapijt. Dit zwart tenttapijt is 300 bij 500 centimeter en past hierdoor op veel plekken. Kan naar wens ook worden bijgesneden. Ook hier geldt weer: makkelijk te bevestigen met de oogjes in de hoeken, schoon houden met water, gemaakt van sterk polyethyleen, de stof ademt en is bestand tegen slecht weer.

Pluspunten:
hoge kwaliteit
sterk materiaal
makkelijk te bevestigen met de oogjes
voordelige prijs
mooie kleur die overal bij past

minpunten:
kleur is donker en maakt hierdoor de uitstraling van je daktent of plekje onder de luifel iets donkerder

Tenttapijt in kleur antraciet en groter formaat van VidaXL

Op de achtste plek in deze top 10 zien we een bekende terug. Het antraciet tenttapijt van nummer 4 staat ook weer op nummer 8. Dit tenttapijt in de kleur antraciet verschilt van de vierde plek door zijn formaat. Het formaat van dit tenttapijt is namelijk 400 bij 700 centimeter. Dit is een stuk groter dan degene op de vierde plek. Dit formaat tenttapijt in de kleur antraciet staat op deze plek omdat het nog steeds een tenttapijt van hoge kwaliteit is, maar dan een stuk groter. Dit zal dus onder grote luifels en in grote tenten passen, maar niet overal in zoals degene op nummer 4. Verder zijn alle specificaties hetzelfde.

Pluspunten:
– leuke kleur die overal bij past en overal leuk staat
– hoge kwaliteit
– gemaakt van sterk materiaal dat bestand is tegen slecht weer

minpunten:
– groot formaat dat alleen in grote tent of onder grote luifel zal passen (is eventueel wel bij te snijden)

Gestreept tenttapijt van VidaXL

Op de negende plek in deze top 10 hebben we ook weer een bekende, namelijk het antraciet en wit gestreepte tenttapijt van nummer vijf. Ook dit tapijt is weer gemaakt van sterk materiaal, makkelijk te wassen, te bevestigen met de oogjes, de stof is ademend en bestand tegen slecht weer en dit leuke gestreepte ontwerp fleurt elke daktent of plekje onder de luifel op. Het enige verschil is dat dit tenttapijt 250 bij 500 centimeter is en hiermee groter is dan de versie van nummer 5. De grootte zal niet overal passen en daarom staat deze een paar plekken lager.

Pluspunten:
– leuk en vrolijk ontwerp
– goede kwaliteit
– makkelijk te bevestigen en schoon te houden

minpunten:
– iets groter dan de versie van nummer 5, hierdoor kan het zijn dat dit tapijt niet overal goed past

Blauw tenttapijt van VidaXL

Op de tiende en laatste plek in deze top 10 weer een topper van VidaXL. Deze keer het tenttapijt in de kleur blauw. Ondertussen ken je het riedeltje: het tenttapijt van VidaXL is gemaakt van sterk materiaal, deze ademt goed en is bestand tegen slecht weer, het tapijt is makkelijk schoon te maken met water en snel te bevestigen met de oogjes in de hoeken. Dit tapijt is gemaakt in de leuke en vrolijke kleur blauw, die helemaal bij goed weer past, en heeft de afmetingen 250 bij 500 centimeter. Een fijn formaat voor onder een grote luifel of in een grote daktent.

Pluspunten:
vrolijke kleur
goede eigenschappen zoals ademende stof en sterk materiaal
goede afmetingen voor onder grotere luifel of in grotere tent

minpunten:
de afmetingen zijn aan de grote kant (maar het tapijt kan ook bijgesneden worden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *