beste tentharingen 2022

Top 10 van de beste tentharingen van dit moment

Als je een tent op zet, dan zijn goede haringen eigenlijk net zo belangrijk als de tent zelf. Door de haringen blijft de tent namelijk goed staan. Daarom is het belangrijk goede kwaliteit haringen te kopen voor bij je tent, zodat je zeker weet dat je tent niet wegwaait bij slecht weer. Voor dit artikel hebben we een top 10 tentharingen samengesteld van de top 10 beste tentharingen op dit moment. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar goede haringen, maar kun je gewoon een optie uit deze lijst kiezen.

Bekijk ook de beste familietenten en de 10 beste pop-op tenten van 2022.

Tentharingen 18 centimeter van Redcliffs

Op de eerste plek in deze top 10 voor beste tentharingen staan de tentharingen van 18 centimeter van Redcliffs. Dit is een set van 8 stuk en dus perfect voor elke gemiddelde tent. Het zijn halfronde haringen gemaakt van stevig materiaal. Ze zullen niet snel ombuigen, aangezien ze erg breed zijn, breder dan de meeste haringen. Met de scherpe punt sla je de haringen makkelijk in de grond.

Pluspunten:
brede haringen
scherpe punt voor het inslaan van de haringen
halfronde haringen voor extra stevigheid
voordelige prijs

minpunten:
geen

Stormharingen 38 centimeter per 4 stuk

Op de tweede plek in deze lijst staan de stormharingen voor je tent van 38 centimeter. Deze haringen zijn speciaal bedoeld voor tenten in de storm en zijn dus sowieso al erg stevig en laten je tent stabiel staan. De haringen zijn 38 centimeter lang en 2 millimeter dik. Het gegalvaniseerde staal maakt ze erg stevig. De haak en het aangelaste oog maken het makkelijk om de haringen in te slaan.

Pluspunten:
stevige haringen voor tijdens de storm
hoge kwaliteit door sterk materiaal
makkelijk in de grond te slaan

minpunten:
prijs/kwaliteitverhouding is degelijk, maar kan beter

XL tentharingen van Relaxdays

Op de derde plek in deze top 10 voor beste tentharingen staan de XL tentharingen van Relaxdays. Deze stalen grondankers zijn erg stevig en laten je tent stevig in de grond staan. Deze haringen worden geleverd per 16 stuks. Ze zijn gemaakt van stevig gegalvaniseerd staal en daardoor buigen ze niet snel om. De scherpe punt van de haringen zorgt ervoor dat je ze makkelijk in de grond slaat. Daarnaast kunnen scheerlijnen er makkelijk omheen door het aangelaste oog.

Pluspunten:
grote tentharingen, 30,5 centimeter, voor extra stevigheid
gemaakt van sterk materiaal
scherpe punt en aangelast oog voor meer gemak

minpunten:
tikkeltje aan de duurdere kant

Simpele tentharingen van Gardebruk

Op de vierde plek in deze top 10 hebben we de simpele tentharingen van Gardebruk staan. Voor een lage prijs krijg je een set van 50 tentharingen. Deze simpele tentharingen doen hun werk en zijn erg stevig door het gegalvaniseerd staal. De haringen zijn 15 centimeter lang en kunnen makkelijk in de grond worden geduwd met je hand of een hamer. Om het boogje van de haring kan een scheerlijn worden gespannen.

Pluspunten:
voordelige prijs
je kunt een set van 50 of meer stuks bestellen
gemaakt van sterk gegalvaniseerd staal

minpunten:
simpelere tentharingen die wat sneller los zullen raken dan de hiervoor genoemde opties

Halfronde tentharingen van Campking

Op de vijfde plek in deze top 10 voor beste tentharingen staan de tentharingen van Campking. Deze tentharingen zijn gemaakt van sterk metaal en zijn halfrond. De haringen zijn in lengte 24 centimeter en kunnen dus diep in de grond. Met de scherpe punt zijn ze makkelijk in de grond te slaan, voornamelijk zachtere grond, en in het ingelaste oog kan je een scheerlijn spannen. De haringen worden per set van 10 geleverd.

Pluspunten:
goede kwaliteit
sterk materiaal
ingelaste oog en scherpe punt voor meer gebruikersgemak
voordelige prijs

minpunten:
voornamelijk geschikt voor zachtere grond, in een harde ondergrond kunnen ze ombuigen

Tarzan rotspennen van Bo-Camp

Op de zesde plek in deze top 10 staan de rotspennen van Bo-Camp. Dit merk levert altijd goede kwaliteit kampeerspullen en deze keer is het niet anders. Deze Tarzan tentharingen zijn gemaakt van stevig gegalvaniseerd staal en zijn 23 centimeter lang. Ze worden geleverd in een set van 10 pennen, dus perfect voor elke gemiddelde tent. Deze haringen kunnen zowel op zachte ondergrond als harde ondergrond worden gebruikt. Er zit een aangelaste dwarspen aan voor de scheerlijnen.

Pluspunten:
stevige stalen rotspennen voor in harde ondergrond
aangelaste dwarspen voor makkelijker bevestigen en scheerlijn aanspannen
goede prijs/kwaliteit verhouding

minpunten:
aangelaste dwarspennen kunnen na een tijdje gaan ombuigen

Tentharingen voor harde ondergrond van Shoppartners

Op de zevende plek in deze lijst staan de tentharingen van Shoppartners voor in de harde ondergrond. Deze tentharingen worden geleverd in het gewenste aantal, beginnende bij 6 en telkens optellend naar 12, 18 et cetera. De tentharingen zijn geschikt voor in het vastzetten van zachte en harde grond. Deze haringen zijn 16 centimeter lang en extra dik voor meer stevigheid.

Pluspunten:
stevige en dikke tentharingen
geleverd in gewenst aantal, beginnend bij 6 stuk
zowel geschikt voor in harde en zachte grond

minpunten:
door het simpele ontwerp, een staafje met een gebogen stukje aan de bovenkant, zijn ze wat lastiger in de grond te plaatsen. Zeker wel een sterke hand of hamer nodig.

Simpele tentharingen voor een voordelige prijs van Relaxdays

Op de achtste plek in deze lijst hebben we weer een topper van Relaxdays. Deze tentharingen, geleverd in een set van 20 stuks, zijn geschikt voor normale ondergronden zoals gras of normale grond op een campingplaats. De haringen zijn gemaakt van stevig staal en blijven hierdoor goed in de grond staan. De tentharingen moeten met een hamer in de grond worden geslagen. Door de hamer op het gebogen bovenstukje te slaan, sla je ze zonder te beschadigen in de grond.

Pluspunten:
voordelige prijs voor goede kwaliteit
ideale lengte van 22 centimeter
grote set van 20 stuks

minpunten:
hamer nodig om de haringen goed in de grond te slaan.

Stalen tentharingen van RX Goods

Op de een na laatste en negende plek in deze top 10 voor beste tentharingen staan de stalen tentharingen van RX Goods. Deze tentharingen zijn 23 centimeter lang en worden geleverd in sets van 24 stuks. Ze zijn gemaakt van sterk staal en zullen dus niet snel ombuigen. Deze haringen zijn geschikt voor in zachtere ondergrond zoals in je tuin, camping of op een grasveld.

Pluspunten:
gemaakt van sterk staal
goede kwaliteit
makkelijk te gebruiken

minpunten:
alleen geschikt voor zachte ondergrond

Klassieke stalen tentharingen van Barkleydeal

Op de tiende en laatste plek in deze top 10 voor beste tentharingen staan de klassieke stalen tentharingen van Barkleydeal. Deze stalen tentharingen zijn erg stevig en zijn 18 centimeter lang. Ze worden geleverd in een grote set van 24 stuks. De tentharingen zijn halfrond en hebben een scherpe punt waarmee ze makkelijk in de grond te slaan zijn. Ze zijn voornamelijk geschikt voor zachte ondergrond.

Pluspunten:
gemaakt van stevig en sterk staal
makkelijk in de grond te slaan door de scherpe punt
ook makkelijk er weer uit te halen
in grote set van 24 stuks

minpunten:
alleen geschikt voor zachtere grond, bij harde grond kunnen ze gaan buigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *