top 10 campingstoelen 2022

Top 10 beste campingstoelen 2022

Een top 10 van de beste campingstoelen op dit moment

In dit artikel gaan we je meer vertellen over de beste campingstoelen van dit moment. We hebben een top 10 van de beste campingstoelen van dit moment samengesteld, zodat jij niet meer op zoek hoeft te gaan naar de beste opties. Een campingstoel is namelijk volgens ons wel een van must-haves als je op kampeervakantie gaat. Deze stoelen kun je in de voortent of bij lekker weer voor de tent plaatsen en even genieten van de rust en de natuur. Een campingstoel zit ook altijd lekker, zeker degene in deze top 10. Zie hieronder de top 10 van de beste campingstoelen:

Campingstoel van Abbey Camp

Op de eerste plek in onze top 10 voor beste campingstoelen staat een zwarte campingstoel van Abbey Camp. Deze campingstoel is een vouwstoel en dus inklapbaar. Hierdoor is deze stoel makkelijk mee te nemen op je kampeervakantie, naar het strand of naar een festival. Op de stoel zitten armleuningen waarvan eentje met een bekerhouder erin waarin je drinken kan worden gezet. Het materiaal van de stoel is erg stevig en het stalen frame zal niet snel breken. Door het lichte gewicht van 2,6 kilogram is deze stoel makkelijk mee te
nemen.

Pluspunten:
sterke en stevige campingstoel
licht gewicht en dus makkelijk mee te nemen
bekerhouder voor je drinken

minpunten:
de stoel kan aan de kleine kant zijn voor grote personen

Campingstoel van Bo-Camp

Op de tweede plek in deze lijst staat de campingstoel van Bo-Camp. Deze mooi campingstoel is opvouwbaar en inklapbaar. Daarnaast bevat ook deze campingstoel fijne armleuningen met een bekerhouder aan een kant. De stoel is makkelijk op te zetten en dicht te vouwen. Daarnaast is het lichtgewicht van 2 kilogram erg prettig als je de stoel ergens mee naartoe moet nemen. De stoel is gemaakt van sterk materiaal en zit erg comfortabel.

Pluspunten:
makkelijk inklapbaar
compact en licht dus makkelijk mee te nemen
hoge kwaliteit

minpunten:
draagtas wordt niet meegeleverd

Bekijk de beste familietenten.

Deluxe campingstoel van Crespo

Op de derde plek in deze top 10 voor beste campingstoelen staat de Crespo Deluxe campingstoel. Als je voor luxe wilt gaan, dan is dit de optie voor jou. Deze stoel ziet er niet alleen mooi uit, het zit ook nog eens erg goed. De armleuningen zijn ook prettig. Het stalen frame en de polyester stof van de stoel zijn erg stevig en van hoge kwaliteit. De stoel is ergonomisch gevormd en kan in zeven verschillende standen worden gezet. De vulling in de stof van de stoel maakt deze stoel nog fijner om in te zitten en deze stof ademt dus over ventilatie hoef je je geen zorgen te maken.

Pluspunten:
ergonomische campingstoel
zeven verschillende standen
erg comfortabel
hoge kwaliteit

minpunten:
stoel is inklapbaar, maar minder makkelijk mee te nemen door groter formaat

3-delige terras set met campingstoelen van Abbey Camp

Op deze vierde plek staat een nog luxere campingstoel. Deze campingstoel van Abbey Camp komt namelijk met nog een campingstoel en een campingtafeltje. Deze 3-delige set van Abbey Camp komt met twee erg comfortabele campingstoelen en een fijn tafeltje met twee bekerhouders. De campingstoelen bij deze set zijn van hoge kwaliteit door het goede materiaal en stevige frame. Ook zijn de stoelen inklapbaar. Als je een set campingstoelen zoekt, is dit een van de beste opties op de markt.

Pluspunten:
comfortabele stoelen met verstelbare rugleuningen en voetensteunen
tafeltje met bekerhouders erbij geleverd
hoog kwaliteit materiaal en frame

minpunten:
komt in 3-delige set en dus minder handig als je maar één stoeltje zoekt

Campingstoel om in te relaxen van Lafuma

Deze relaxstoel van Lafuma verdient zijn vijfde plek in deze top 10 van de beste campingstoelen. De campingstoel is verstelbaar en inklapbaar en bevat fijne armleuningen en een kussentje voor je hoofd. Ook is de hoofdsteun ergonomisch gevormd, verstelbaar en afneembaar. Daarnaast is de voetensteun en rugleuning verstelbaar. De stoel weegt erg licht en is hierdoor makkelijk om mee te nemen. Daarnaast is de stoel gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en dus erg duurzaam.

Pluspunten:
stoel helemaal naar wens te verstellen, van de armleuningen tot de hoofdsteun
licht gewicht en dus makkelijk mee te nemen
makkelijk op te zetten en dicht te klappen
gemaakt van milieuvriendelijk materiaal
minpunten:
geen

Rug- en hoofdsteun van Thuasne

De zesde plek in deze lijst gaat niet zozeer naar een campingstoel, maar een handig accessoire om toch lekker te zitten tijdens je vakantie. We hebben het hier over de rugsteun van Thuasne. Deze rugsteun is makkelijk op te zetten en verstelbaar in 5 standen. Je kunt dan met je rug er tegenaan gaan zitten en dan zit je toch gemak en comfortabel op de grond of in de ochtend in je tent. Ook deze rugsteun is inklapbaar en dus makkelijk overal mee naartoe te nemen. De stof van de rugsteun is van hoge kwaliteit en ademt goed door. Ook kun je deze makkelijk schoon maken en houden.

Pluspunten:
makkelijk op te zetten en weer in te klappen
huidvriendelijke en ademende stof van hoge kwaliteit
verstelbaar in 5 standen

minpunten:
er zit geen zitgedeelte aan de steun vast, het is puur en alleen voor je rug en hoofd een steun

Strandstoel met rugsteun van Bo-Camp

Op de zevende plek in deze top 10 voor de beste campingstoelen staat weer een topper van Bo-Camp. Deze strandstoel/ strandmat is ideaal voor op het strand, zodat je een fijn plekje voor jezelf kan maken om te zitten en liggen. Deze strandstoel bestaat uit een matje met daarbij een rugsteun waar je comfortabel tegenaan kan zitten. Deze strandstoel is makkelijk uit te vouwen. Daarnaast bevat de stoel een opbergvak en draaghengsels waarmee je de stoel makkelijk mee kan nemen.

Pluspunten:
ideaal voor op het strand voor een comfortabele ligplek
eenvoudig op te zetten en op te bergen
makkelijk mee te nemen door de draaghengsels

minpunten:
er wordt geen draagtas meegeleverd

Bekijk ook rug-brace.nl

Luxe strandstoel van Bo-Camp

Op de achtste plek in deze top 10 voor de beste strandstoelen tref je weer een geweldige campingstoel van Bo-Camp aan. Dit merk komt niet voor niks zo vaak terug in deze top 10. Ook deze luxe strandstoel is weer een erg goede optie. Deze strandstoel is inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen en op te bergen. De rugleuning zit erg comfortabel en is zelfs in 8 verschillende standen te verstellen. Zo kun je dus ook volledig plat gaan liggen. Daarnaast zitten er fijne armleuningen op de stoel en kan je het hoofdkussen ook verstellen. Het frame en materiaal van de stoel zijn van hoge kwaliteit.

Pluspunten:
hoge kwaliteit strandstoel
inklapbaar en makkelijk op te bergen
verstelbaar in 8 verschillende standen en kan zelfs helemaal plaat

minpunten:
er wordt geen draagtas meegeleverd
stoel is wat aan de grote kant als deze is opgevouwen (maar gelukkig wel licht van gewicht)

Set van twee campingstoelen Chaise Longue IV van Abbey Camp

Op de negende plek in deze top 10 voor beste campingstoelen staat de 2-delige set van campingstoelen genaamd Chaise Longue IV van het merk Abbey Camp. Deze naam heb je al eerder terug zien komen en dat is omdat ook Abbey Camp goede campingstoelen aanbiedt. De stof van de stoel is van hoge kwaliteit en erg luxe en daarnaast is het frame stevig en sterk. De rugleuning en voetensteunen van deze stoelen zijn verstelbaar en het hoofdkussen kan ook verwijderd worden. Daarnaast zijn deze stoelen ook inklapbaar. Deze stoelen zien er naar onze mening ook het mooiste uit van alle opties uit deze top 10.

Pluspunten:
mooi uiterlijk
stof en frame van hoog kwaliteit materiaal
inklapbaar
rugleuning, voetensteun en hoofdkussen naar wens in te stellen

minpunten:
aan de grotere kant wanneer ze zijn ingeklapt
geen lichtgewicht stoelen

Beach chair van Bo-Camp

Op de tiende plek in deze top 10 voor beste campingstoelen staat een camping- en strandstoel van Bo-Camp. Deze lage campingstoel is ideaal voor op de camping, op het strand of op een festival. De stoel is laag en opvouwbaar en is dan compact en handig om mee te nemen. De rugleuning is verstelbaar in 5 standen en kan ook helemaal plat. Deze stoel is een lichtgewicht, maar 2 kilogram en dus makkelijk mee te nemen. Daarnaast zit er in de stoel ook een vakje voor spullen.

Pluspunten:
verstelbaar in 5 standen
compact inklapbaar en makkelijk mee te nemen
perfecte laagheid voor op het strand

minpunten:
er wordt geen draagtas bijgeleverd
de stoel zit erg laag en dus niet geschikt voor mensen met rugproblemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *