June 23, 2024
0

Quechua

Quechua tenten

Steeds meer mensen ontdekken dat een kampeervakantie een leuke manier is om in de zomer een tijdje weg te zijn. Een kleine tent is handig als slaapplek tijdens een festival, als trekkerstent of als bijzettent op de camping voor de kinderen. Met een grotere tent kun je wekenlang met veel plezier op een camping staan. Elke kampeervakantie heeft dus zijn eigen aantrekkelijkheden. Het succes van je vakantie is voor een deel afhankelijk van de tent die je bij je hebt. Quechua heeft voor alle soorten vakanties de juiste tent. Neem voor vertrek even de tijd om de verschillende modellen te bekijken.

Bekijk ook de Fresh & Black Quechua tenten.

De juiste Quechua tent voor elke vakantie

Elke Quechua tent is van goede kwaliteit, maar het is wel prettig als hij ook aan je verwachtingen voldoet. Die verwachtingen zijn afhankelijk van het soort vakantie dat je wilt gaan houden. Voor een verblijf van enkele dagen op een festivalterrein kies je een andere Quechua tent dan voor een vakantie waarbij je op de fiets of als wandelaar rond trekt. En Quechua tenten voor een verblijf van enkele weken op een grote familiecamping moeten weer aan andere voorwaarden voldoen. Bedenk dus vooral aan welke eisen jouw Quechua tent moet voldoen. Dan kom je tijdens je vakantie niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een Quechua tent voor een festival

Als je naar een festival gaat wil je zoveel mogelijk feesten. De tent is eigenlijk alleen een slaapplek. Veel ruimte heb je dus niet nodig in een festivaltent, maar je wilt wel goed kunnen slapen. De tent moet ook heel snel kunnen worden opgezet en hij moet ook bestand zijn tegen een flinke regenbui en tegen harde wind. Want het is niet fijn als je tent wegwaait of als je kletsnat wordt halverwege de nacht. De kampeerterreinen bij festivals kunnen soms erg modderig zijn en dat is zwaar voor de tenten. Daarom is een Quechua festivaltent heel gunstig geprijsd. Zodat je geen kater hebt als je hem na het festival weg moet gooien.

Een Quechua tent om mee rond te trekken

Met de fiets of lopend rondtrekken is een manier om avonturen te beleven en veel te zien. Een Quechua trekkerstent is daarop afgestemd. Zo’n tent weegt erg weinig. Hij is snel op te zetten en kan ook weer snel worden ingepakt. In opgevouwen toestand neemt zo’n trekkerstent heel weinig ruimte in. Bij de trekkerstenten kun je kiezen uit de superkleine tenten, die alleen worden gebruikt om in te slapen. Deze zijn vooral geschikt voor landen waar het altijd mooi weer is. De iets grotere trekkerstenten hebben een luifel of kleine voortent, waar je bij regen of kou kunt koken.

Een kleine Quechua tent voor de camping

Een kleine tent die telkens voor een aantal dagen op een camping wordt gebruikt hoeft niet zo extreem lichtgewicht te zijn als een trekkerstent. Dit soort tenten worden vaak gebruikt als slaaptenten voor kinderen. Ze staan naast de tent of caravan van de ouders. Deze tenten zijn uiteraard windbestendig en waterdicht. Een bijzondere eigenschap van deze Quechua tenten is dat het tentdoek vrijwel geen licht doorlaat en dat het door de kleurstelling minder snel warm wordt in de tent. Kinderen kunnen dus gemakkelijker en sneller in slaap komen, zodat je als ouders een ontspannen avond op de camping hebt en in de ochtend iets langer kunt blijven liggen.

Grote Quechua tenten voor de camping

Van oudsher stonden kampeerterreinen altijd vol met caravans. Maar de tent heeft een flinke inhaalslag gemaakt, want niet iedereen wil met zo’n ‘sleurhut’ rondtrekken. Een tent neemt als bagage weinig ruimte in en kan snel worden opgezet. Quechua heeft een uitgebreid assortiment aan grotere tenten. Die zijn gemakkelijk op te zetten en gemaakt van materialen die het licht dimmen en de warmte buiten houden. Ze zijn wind-, regen- en zonbestendig. Bij de grote Quechua tenten zijn de mogelijkheden om een tent op maat te kopen erg groot, dankzij de modulaire opbouw. Daarmee is elke configuratie qua verdeling van woon- en slaapruimte wel te realiseren.

Modellenoverzicht Quechua tenten

In het onderstaande overzicht zijn alle tenten van Quechua op een rij gezet. Quechua heeft vaste afkortingen voor de verschillende eigenschappen van de tenten. ‘Fresh&black’ betekent dat er een speciaal tentdoek is gebruikt, dat geen zonlicht en minder zonnewarmte doorlaat. ‘2 Seconds’ wil zeggen dat het om een pop-up-tent gaat, die binnen enkele seconden staat. ‘Air Seconds’ betekent dat er een opblaasbare constructie in de tent zit. Ook zo’n tent kun je heel snel opzetten. De vermelding ‘met bogen’ betekent dat de constructie bestaat uit flexibele bogen, die in een tunnel in het tentdoek moeten worden geschoven.

De informatie die op deze pagina wordt gegeven is beknopt. Klik voor meer informatie op de link bij het model tent van je keuze. Dan kom je automatisch op de website van Decathlon terecht. Daar vind je extra informatie en de actuele prijzen van de modellen.

2 seconds fresh&black voor 3 personen

Deze tent is ideaal als je een weekeindje weg wilt. Hij is groot genoeg voor drie personen, maar biedt wat meer comfort als je hem met zijn tweeën gebruikt. De tent is snel en gemakkelijk op te bouwen en weer in te pakken. Hij weegt 4,2 kilo en past in een tentzak met een lengte van 77 centimeter en een diameter van slechts 10 centimeter. Het tentdoek verduistert het licht met 99%, zodat je er ook overdag prima in kunt slapen. Door de uitstekende ventilatie wordt het in de tent niet benauwd of erg warm. Deze tent kan uitstekend een tropische regenbui doorstaan en is bestand tegen windkracht 6.

Arpenaz Fresh&Black voor 3 personen

Deze tent met een binnen oppervlak van 210 x 210 centimeter en een hoogte van 115 centimeter is geschikt voor mensen die af en toe een keer willen kamperen. De tent is vrij gemakkelijk op te zetten en biedt ruimschoots bescherming tegen een flinke tropische regenbui. Hij is bestand tegen een windkracht 5. De deur is voorzien van muggengaas en de tent heeft prima mogelijkheden om te ventileren. Het speciaal behandelde doek laat geen licht door en zorgt ervoor dat de temperatuur binnen in de tent niet al te hoog wordt. Daardoor kun je in deze tent uitstekend slapen. De voortent is ideaal om er je schoenen in te zetten.

Opblaasbare kampeertent Air Seconds 4.1 voor 4 personen met 1 slaapcabine

Deze tent heeft voldoende slaapruimte voor vier personen, maar is ook ideaal voor twee personen, die wat meer ruimte willen. De tent is door de opblaasbare constructie supersnel op te zetten. Aan de binnenzijde wordt een aluminium versterking aangebracht. Als de tent goed wordt opgezet en als alle haringen worden gebruikt is hij bestand tegen windkracht 7. Het kuipvormige grondzeil kan rechtop worden gezet, zodat er geen regen naar binnen kan lopen. Het raam is afsluitbaar met muggengaas. Met een leefruimte van 6,5 vierkante meter, een maximale hoogte van 1,90 meter en een uitstekende ventilatie kun je met deze tent zeer comfortabel kamperen.

Arpenaz 4.1 voor 4 personen met bogen met 1 slaapcabine

Deze tent biedt ruimte aan 2 – 4 personen, die hun vakantie op een camping willen doorbrengen. De leefruimte heeft een oppervlak van 5 vierkante meter en een hoogte van 1.90 meter. Door de luchtlaag tussen de binnen- en de buitentent wordt het minder warm in het slaapgedeelte. Het tentdoek houdt schadelijk uv-licht van de zon tegen. Het is niet moeilijk om deze tent op te zetten omdat de bogen gemakkelijk in het doek zijn te schuiven. Als hij goed wordt opgezet kan de tent een windkracht 6 weerstaan. Hij is ook bestand tegen een flinke tropische regenbui. De tent weegt 9,5 kilo en is verpakt in een rechthoekige tentzak van 60 x 60 x 24 centimeter.

Kampeertent voor 3 personen 2 seconds blauw

Deze lichte tent is bij uitstek geschikt voor korte vakanties of een weekendje weg. Door het speciale 2 seconds systeem is hij heel snel op te zetten. Door een geleide systeem is de tent aan het eind van de vakantie ook in no time op te ruimen. Om condensatievocht tegen te gaan is deze tent voorzien van diverse ventilatieopeningen. De binnentent heeft een oppervlak van 180 x 210 centimeter en een maximum hoogte van 104 centimeter. Hij is bestand tegen windkracht 5 en kan een tropische regenbui weerstaan. Ingepakt in het foedraal van 77 x 9 centimeter weegt hij slechts 3,6 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-voor-3-personen-2-seconds-blauw/_/R-p-X8492687?mc=8492687&c=BLAUW_TURKOOIS

Kampeertent voor 3 personen 2 seconds groen

Zie de bovenstaande beschrijving voor de blauwe versie van deze tent. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-voor-3-personen-2-seconds/_/R-p-3349

Kampeertent voor 3 personen Arpenaz fresh&black

Deze tent voor maximaal 3 personen is een ideale tent voor mensen die kennis willen maken met het kamperen in een tent. Deze kampeertent is gemakkelijk op te zetten en af te breken. De binnentent heeft een oppervlak van 190 x 200 centimeter en is maximaal 121 centimeter hoog. De vrijstaande koepel biedt extra bescherming tegen de zon en zorgt voor voldoende ventilatie. Het speciale fresh&black doek laat geen licht door en houdt een flink deel van de zonnewarmte buiten. In deze tent kun je dus lekker uitslapen. Hij is verpakt in een tentzak van 57 x 16 x 16 centimeter en weegt 3,2 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-voor-3-personen-arpenaz-fresh-black/_/R-p-142656

Kampeertent Arpenaz 4 met 1 slaapcabine

Deze tent is ideaal als je met maximaal 4 personen op vakantie gaat in een omgeving waarbij je af en toe de beschutting van een voortent nodig hebt. Dat kan met een leefruimte van bijna 4 vierkante meter op zithoogte. Het slaapgedeelte is 240 x 210 groot. De constructie van de tent krijgt zijn stevigheid door drie bogen, die simpel in het tentdoek kunnen worden geschoven. Als hij goed is opgezet kan deze tent een windkracht 5 weerstaan. Ook een tropische regenbui is geen probleem. Het tentdoek houdt een deel van de schadelijke uv-straling van het zonlicht tegen. De tent neemt in het foedraal van 57 x 13 centimeter maar weinig bagageruimte in beslag en weegt 6,7 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-arpenaz-4-4-personen-1-slaapcompartiment/_/R-p-105650

Kampeertent Arpenaz fresh&black voor 2 personen

Dit is echt een tent voor beginnende kampeerders. Door het speciale warmte en licht werende tentdoek kunt in deze tent uitstekend slapen, zelfs overdag. Want daglicht wordt door het fresh&black tentdoek voor 99% tegengehouden. Deze tent heeft een vrijstaande koepel met een frame van stevige bogen. Daardoor is hij in opgezette toestand gemakkelijk naar een beter plekje op het terrein te verplaatsen. De ventilatieopeningen dragen bij aan een prettige temperatuur in de tent en zijn voorzien van muggengaas. De binnentent is 120 x 200 centimeter groot en heeft een hoogte van 105 centimeter. De tentzak is 57 x 12 x 12 centimeter groot en de tent weegt 2,6 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-arpenaz-fresh-black-2-personen/_/R-p-142654

Kampeertent voor 3 personen air seconds fresh&black XL

Door met deze tent voor maximaal 3 personen op vakantie te gaan neem je wat meer luxe mee. De tent is voorzien van opblaasbare tentbogen en scheerlijnen die ingetrokken kunnen worden. Daardoor is deze tent supersnel op te zetten en af te breken. Door het fresh&black tentdoek heb je geen last van doorschijnend zonlicht of hoge temperaturen in de tent. Je kunt in de ochtend dus lekker uitslapen. De stevige constructie zorgt ervoor dat je met deze tent een windkracht 7 kunt weerstaan. Hij is ook uitstekend waterdicht. De binnentent is 210 x 210 groot en heeft een hoogte van 118 centimeter. Hij is voorzien van twee handige opbergzones. De tent heeft een tentzak van slechts 58 centimeter lengte en een omtrek van 20 centimeter. Hij weegt 6,3 kilo.

Kampeertent 2 seconds fresh&black voor 2 personen

Dit is een ideale tent om mee te nemen als je met zijn tweeën naar een festival gaat. Door het slimme geleide systeem is de tent heel snel op te zetten en weer op te bergen. Het fresh&black systeem houdt het daglicht en de zonnewarmte tegen, zodat je ook overdag goed kunt slapen. De binnentent is 120 x 201 centimeter groot en heeft een hoogte van 98 centimeter. De tent weegt 3,3 kilo en zit in een foedraal van 65 centimeter met een doorsnede van 9 centimeter. Hij neemt dus heel weinig bagageruimte in. Bij slecht weer hoef je je ook geen zorgen te maken. De tent kan een tropische regenbui aan en is bestand tegen windkracht 6.

Luxe opblaasbare tent voor 6 personen met 3 slaapcabines

Deze luxe tent is één van de topmodellen van Quechua. Hij is bij uitstek geschikt om voor een wat langere vakantie op een camping met een groep van maximaal zes personen. De tent heeft drie slaapcabines met elk een oppervlak van 140 x 210 centimeter plus een leefruimte van ruim 7 vierkante meter. Hij is voorzien van een kuipvormig grondzeil, zodat je geen last hebt van optrekkende koude of vocht. De binnentent is al volledig gemonteerd en de tent wordt met lucht in zeer korte tijd opgezet. Ook het afbreken gaat snel. De black&white tentdoek houdt daglicht en zonnewarmte buiten. Deze tent kan een windkracht 7 weerstaan en is bestand tegen een flinke regenbui. Hij weegt 25 kilo en zit in een tentzak van 85 x 38 x 38 centimeter. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/opblaasbare-kampeertent-air-seconds-6-3-f-b-6-personen-3-kamers/_/R-p-X8492639

Kampeertent 2 seconds fresh&black XL voor 3 personen

Deze handige tent voor maximaal drie personen is zeer geschikt voor een weekendje weg. Hij heeft net wat meer ruimte, zodat je je bagage niet mee de slaapcabine in hoeft te nemen. Met het 2 seconds systeem staat de tent in een oogwenk. Het tentdoek op basis van het fresh&black principe houdt daglicht en zonnewarmte buiten. Daardoor kun je ook bij daglicht in de tent slapen. Hij is uitstekend bestand tegen regen en kan een wind met kracht 6 verdragen. Door een slim opvouwsysteem is de tent in korte tijd weer in te pakken in de tentzak. Die is 85 centimeter lang en heeft een doorsnede van 9 centimeter. De tent weegt 5,3 kilo en kan dus eventueel ook worden meegenomen op een trektocht. Meer informatie:

Opblaasbare fresh&black tent voor 8 personen met 4 slaapcabines

Deze in het oog springende tent met een zeer grote leefruimte is uitstekend geschikt om met een groep van maximaal acht personen een tijd op een camping te staan. De leefruimte is liefst 9 vierkante meter groot en 2,23 meter hoog. Door een kuipvormig grondzeil heb je geen last van optrekkend vocht, kou of ongedierte. De slaapcabines zijn met afmetingen van 147 x 210 centimeter behoorlijk ruim. Doordat de binnententen vastzitten kan de tent door middel van opblaasbare bogen snel worden opgezet. Het speciale fresh&black tentdoek houdt daglicht voor 99% buiten, evenals de warmte van de zon. Daardoor is uitslapen geen probleem. De ramen zijn voorzien van muggengaas en kunnen worden afgesloten. Deze tent past in een tentzak van 85 x 38 x 43 centimeter. Hij weegt 30 kilo.

Opblaasbare fresh&black tent voor 4 personen met 2 slaapcabines

Deze zeer comfortabele tent voor maximaal vier personen is geschikt voor leuke vakanties op een camping. Zodra de bogen met lucht zijn gevuld staat de tent al overeind. Door de voorgemonteerde binnententen gaat het opzetten bijzonder snel. De leefruimte heeft een grondzeil in een kuipvorm. Met een oppervlak van 5,8 vierkante meter en een hoogte van 1,95 meter zorgt dat voor een riante leefruimte. In de tent wordt het door het fresh&black tentdoek en door slimme ventilatieopeningen niet extreem warm. Daglicht wordt vrijwel volledig buiten gehouden. De ramen zijn afsluitbaar en hebben muggengaas. Deze tent kan een flinke hoosbui zonder problemen doorstaan. Ook een windkracht 7 zal niet voor problemen zorgen.

Opblaasbare fresh&black tent voor 5 personen met 2 slaapcompartimenten

Wie een wat groter gezin heeft kan met deze tent prima op een camping staan. Hij is geschikt voor groepen van maximaal 5 personen. De tent heeft twee slaapcabines van 210 x 210 centimeter en een leefruimte van 8 vierkante meter. Door de voorgemonteerde binnententen en een systeem waarbij de bogen worden volgepompt met lucht wordt de tent in zeer korte tijd opgezet. De tent is sterk genoeg om een flinke regenbui en windkracht 7 te weerstaan. Het tentdoek houdt daglicht en zonnewarmte buiten. Door een slim systeem van ventilatieopeningen kan er nauwelijks condensatievocht ontstaan. Door het aparte model van de tent krijg je gegarandeerd veel bekijks. Deze tent weegt 20 kilo en past in een foedraal van 85 x 35 x 35 centimeter.

Kampeertent Arpenaz fresh&black XL voor 3 personen

Als je tijdens een incidentele kampeervakantie toch het nodige comfort wilt, is deze kampeertent voor maximaal drie personen een goede keus. De tent kan met behulp van flexibele kunststof bogen snel worden opgezet en afgebroken. Het fresh&black tentdoek garandeert een goede nachtrust, want als het al vroeg in de ochtend licht wordt heb je daar in deze tent geen last van. Het blijft ook behoorlijk koel in de tent. Je bagage kun je in de kleine voortent laten staan. Deze tent is sterk genoeg om een flinke regenbui te overleven. Een stevige wind met kracht 5 is ook geen probleem. De binnentent is 210 x 240 centimeter groot en 115 centimeter hoog. Hij past in een foedraal van 57 x 17 x 16 centimeter en weegt 5,3 kilo.

Kampeertent 2 seconds groen voor 2 personen

Deze kleine tent is heel licht en kan in zeer korte tijd worden opgezet en weer afgebroken. Hij is groot genoeg voor twee personen, die naar een festival gaan of een trektocht houden. Heel veel ruimte heb je niet, want de slaapruimte is 210 x 120 centimeter groot en 98 centimeter hoog. Deze tent is dan ook alleen bedoeld om er in te slapen. Hij weegt slechts 2,9 kilo en past in een tentzak van 65 centimeter met een doorsnede van 7 centimeter. Ondanks de geringe afmetingen kan deze tent een flinke regenbui prima doorstaan. Ook een windkracht 6 is geen probleem.

Kampeertent 2 seconds XL fresh&black 2 personen

Als je als festivalganger of trekker net wat meer luxe wilt is deze iets grotere kampeertent voor twee personen een goede keuze. Deze tent kan razendsnel worden opgezet en afgebroken. Door het speciale tentdoek blijft het daglicht en de zonnewarmte buiten en kun je genieten van een lange nachtrust. Regen en een flinke wind, tot kracht 5, zijn geen probleem. Doordat de tent iets ruimer is heb je voldoende plaats om schoenen, een tas met kleren of je rugzak in de voortent te zetten. Je hebt ook wat meer hoofdruimte dan in de basisuitvoering van dit model tent. Het oppervlak van de binnentent is 145 x 210 centimeter en de hoogte is 105 centimeter. De tent past in een tentzak van 74 centimeter met een doorsnede van 9 centimeter. Hij weegt 4,3 kilo.

Kampeertent voor twee personen

Als je eens wilt proberen of een kampeervakantie iets voor jou is kun je dat met deze eenvoudige tweepersoons tent doen. Deze goedkope tent is door middel van kunststof flexibele bogen gemakkelijk op te zetten. De binnentent is 210 x 130 centimeter, groot genoeg voor twee slaapmatjes. De tent weegt slechts 2,4 kilo en past in een tentzak van 54 x 16 x 16 centimeter. Desondanks is hij bestand tegen een flinke regenbui en een windkracht 5.

Opblaasbare 4 persoons kampeertent fresh&black met 1 slaapcabine

Deze tent is geschikt voor een vakantie op één of meer campings door groepen tot maximaal vier personen. Door het opblaassysteem en doordat de binnentent al is voor gemonteerd is de tent zeer snel op te zetten en af te breken. De slaapcabine heeft een oppervlak van 280 x 210 centimeter. De leefruimte in de tent is 6,5 vierkante meter groot en 1,90 meter hoog. Het fresh&black tentdoek houdt daglicht en zonnewarmte buiten. Door de constructie is dit een zeer stevige tent, die gemakkelijk een windkracht 7 aan kan. Ook is hij goed bestand tegen hevige regen. De tent kan worden ingepakt in een tentzak van75 x 35 x 35 centimeter. Hij weegt slechts 14,5 kilo, wat niet veel is voor zo’n grote tent.

Arpenaz kampeertent met bogen met 3 slaapcabines voor 6 personen

Deze kampeertent, die kan worden gebruikt voor vakanties op een camping, wordt gekenmerkt door een grote leef- en slaapruimte. Er is plaats voor maximaal 6 personen. De slaapruimtes met opbergplekken zijn 210 x 140 centimeter groot en de leefruimte heeft een oppervlak van bijna 5 vierkante meter. De stahoogte is 1,85 meter. Om vocht en kou tegen te gaan heeft deze tent een kuipvormig grondzeil. De deur en de twee afsluitbare ramen zijn voorzien van muggengaas. De tent krijgt zijn stevigheid door vijf bogen, die door tunnels in het tentdoek worden geschoven. Deze tent kan uitstekend tegen een flinke regenbui. Een krachtige windkracht 6 is ook geen probleem. De tent wordt vervoerd in een tentzak van 58 x 30 x 30 centimeter en weegt 16 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-met-bogen-arpenaz-6-3-6-personen-3-slaapcompartimenten/_/R-p-105662

Kampeertent Arpenaz met 4 slaapcabines voor 8 personen

Je trekt ongetwijfeld de aandacht van andere kampeergasten als je met deze bijzondere vorm tent gaat kamperen. Deze tent heeft vier slaapcabines van 210 x 140 centimeter en een zeer grote leefruimte van bijna 12 vierkante meter en een hoogte van ruim 2 meter. De constructie bestaat uit bogen, die op de daarvoor bestemde plek in het tentdoek worden geschoven. Dat is heel simpel, zodat het opzetten en afbreken vrij snel gaat. De tent heeft twee ingangen en een groot raam, dat voorzien is van muggengaas. Deze tent is goed bestand tegen een flinke regenbui en is sterk genoeg om een windkracht 6 te weerstaan. Schadelijke uv-straling kan niet door het tentdoek dringen. Ondanks de forse afmetingen weegt deze tent slechts 24 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-arpenaz-8-4-met-4-slaapcompartimenten-voor-8-personen/_/R-p-105729

Kampeertent voor drie personen

Deze eenvoudige kampeertent is heel geschikt als je voor het eerst gaat kamperen. Hij is gemakkelijk op te zetten doordat er flexibele bogen worden gebruikt. Doordat de koepel los staat kan de tent nadat hij is opgezet nog worden verplaatst naar een ander plekje. Als je de maximale capaciteit van drie personen gebruikt heb je net genoeg ruimte voor drie smalle slaapmatjes. Ondanks dat deze tent zeer vriendelijk is geprijsd kan hij prima tegen een flinke regenbui of een krachtige windkracht 5. Hij past in de bijgeleverde tentzak van 59 x 19 x 19 centimeter en weegt 3,4 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-mh-100-voor-3-personen/_/R-p-308317

4 persoons Arpenaz kampeertent met fresh&black, bogen en 1 slaapcabine

Net als de andere tenten van het model Arpenaz is ook bij dit model de slaapcabine een integraal onderdeel van de tent. Die is daardoor gemakkelijk op te zetten en af te breken. De stevigheid is afkomstig van drie bogen, die in de daarvoor bestemde tunnels worden geschoven. Het tentdoek is uitgevoerd met het zogenaamde fresh&black systeem. Dat verhindert dat daglicht naar binnen schijnt en dat de tent door zonnewarmte snel opwarmt. Je bent dus verzekerd van een goede nachtrust. Deze tent kan door zijn stevige constructie tegen wind met een kracht 6. Een felle regenbui kan ook geen kwaad. De slaapcabine is 210 x 140 centimeter groot en de leefruimte heeft een oppervlak van 5 vierkante meter, met een hoogte van 1,90 centimeter. De tent past in een tentzak van 65 x 30 x 25 centimeter en weegt 10 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-met-bogen-arpenaz-4-1-f-b-4-personen-1-kamer/_/R-p-177332

Kampeertent Arpenaz met bogen en 2 slaapcabines voor 4 personen

Deze tamelijk basic kampeertent is geschikt voor vakanties op een camping met maximaal vier personen. De tent heeft twee slaapcabines. De kleine leefruimte heeft een oppervlak van 3,5 meter en een hoogte van 1,90 meter. De constructie bestaat uit vier bogen, die in de daarvoor bestemde tunnels in het tentdoek moeten worden geschoven. Dat gaat vrij snel. Het tentdoek houdt de schadelijke uv-straling van de zon tegen en is bestand tegen een flinke regenbui. De tent kan windkracht 6 weerstaan. Hij past in een foedraal van 60 x 26 x 26 centimeter en weegt bijna 12 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-arpenaz-4-2-4-personen-2-slaapcompartimenten/_/R-p-311103

Kampeertent fresh&black XL voor 2 personen

Deze kampeertent zorgt tijdens je trektocht of festivalbezoek voor net wat meer luxe. Je hebt ten eerste wat meer ruimte dan in de basisuitvoering van deze tent, maar door het fresh&black tentdoek kun je ook beter uitrusten. Dit doek laat geen daglicht door, dus als ze zon opkomt heb je daar geen last van. Door de kleur van de tent warmt hij ook niet zo snel op. De tent is vrij snel op te zetten en af te breken doordat de constructie bestaat uit flexibele bogen, die in het tentdoek worden geschoven. Behalve een slaapcabine heeft deze tent ook een klein voorportaal, waar je schoenen of rugtassen kunt neerzetten. De tent is goed waterdicht en kan tegen een windkracht 5. Hij past in een tentzak van 55 x 15 x 13 centimeter en weegt 4,4 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-voor-2-personen-fresh-black-xl/_/R-p-X8492485

4-persoons Arpenaz tent met fresh&black doek, bogen en 2 slaapcabines

Deze kampeertent is bedoeld voor kampeerders die prijs stellen op een comfortabele slaapplek en de noodzakelijke leefruimte. Het slaapcomfort is afkomstig van het fresh&black tentdoek. Dat houdt daglicht en zonnewarmte buiten, zodat je lang kunt uitslapen. De slaapcabines zijn 210 x 140 centimeter groot. De leefruimte heeft een oppervlak van 3,5 meter en een hoogte van 1,90 meter. Het opzetten en afbreken van de tent gaat door het bogensysteem tamelijk snel. De tent is sterk genoeg voor een windkracht 6. Een regenbui kan hij ook prima hebben. De tent past in een tentzak van 60 x 30 x 30 centimeter en weegt 12,3 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-met-bogen-4-personen-2-kamers-arpenaz-4-2-f-b/_/R-p-X8561167

5-persoons Arpenaz tent met fresh&black doek, bogen en 2 slaapcabines

De slaapcabines is deze tent zijn niet even groot. De grootste is 210 x 210 centimeter en de andere 210 x 140 centimeter. Daarnaast is er een leefruimte van 5 vierkante meter. Dat is te klein om er met alle vijf personen in te zitten. Het gaat bij deze tent echter vooral om het slaapcomfort, en dat is wel in orde. Door het fresh&black tentdoek warmt de tent in de ochtend maar heel langzaam op. Ook kan er geen daglicht in de slaapcabines doordringen. Daardoor kun je van een lange nachtrust genieten. Deze tent kan met behulp van bogen gemakkelijk worden opgezet en afgebroken. Hij is sterk genoeg om bij windkracht 6 te blijven staan, en ook een regenbui kan hij prima hebben. De tent past in een foedraal van 60 x 36 x 36 centimeter en weegt 16 kilo. Meer informatie: https://www.decathlon.nl/p/kampeertent-met-bogen-voor-5-personen-arpenaz-5-2-f-b-2-kamers/_/R-p-301124?mc=8500620

2 seconds kampeertent fresh&black kampeertent voor 2 personen

Als je op zoek bent naar een trekkerstent of festivaltent die heel snel kan worden opgezet is deze tent een goede keuze. Het nieuwste 2 seconds systeem zorgt er niet alleen voor dat de tent binnen een paar seconden staat, maar ook het opruimen is binnen extreem korte tijd klaar. Deze tent heeft wel meer handigheidjes, zoals ruimte om twee paar schoenen neer te zetten buiten de slaapcabine en het fresh&black systeem. Dat zorgt ervoor dat je geen last hebt van zonlicht en goed kunt uitslapen. Deze tent heeft een oppervlak van 205 x 145 centimeter en is 110 centimeter hoog. Hij kan goed tegen een stevige windkracht 6 en is bestand tegen een stevige hoosbui. De tent past in een foedraal van 59 x 20 x 20 centimeter en weegt 4,7 kilo.

Bekijk ook de quechua opblaastent.

5-persoons Arpenaz tent met fresh&black doek, bogen en 2 slaapcabines

De slaapcabines is deze tent zijn niet even groot. De grootste is 210 x 210 centimeter en de andere 210 x 140 centimeter. Daarnaast is er een leefruimte van 5 vierkante meter. Dat is te klein om er met alle vijf personen in te zitten. Het gaat bij deze tent echter vooral om het slaapcomfort, en dat is wel in orde. Door het fresh&black tentdoek warmt de tent in de ochtend maar heel langzaam op. Ook kan er geen daglicht in de slaapcabines doordringen. Daardoor kun je van een lange nachtrust genieten. Deze tent kan met behulp van bogen gemakkelijk worden opgezet en afgebroken. Hij is sterk genoeg om bij windkracht 6 te blijven staan, en ook een regenbui kan hij prima hebben. De tent past in een foedraal van 60 x 36 x 36 centimeter en weegt 16 kilo.

Bekijk ook de beste festivaltent van 2020

Resultaat 1–9 van de 152 resultaten wordt getoond