beste tenttapijten

Top 10 van de beste tenttapijten van dit moment

Als je in een tent verblijft tijdens je kampeervakantie, dan wil je het daar ook gezellig in maken. Gelukkig kan dat makkelijk met een mooi tenttapijt. Een tenttapijt is een leuk en handig product dat je in je tent kan leggen om het daar meer aan te kleden maar ook warmer te maken en de ondergrond wat fijner te maken. In dit artikel hebben we een top 10 van de beste tenttapijten op dit moment samengesteld, zodat jij zelf niet meer op zoek hoeft naar de beste opties. Lees snel verder voor de top 10 van de beste tenttapijten, beginnende met de nummer 1:

Tenttapijt antraciet van Bo-Camp

Op de eerste plek in deze top 10 voor de beste tenttapijten staat de antraciet tenttapijt van Bo-Camp. Dit geweldige merk levert hoge kwaliteit kampeerspullen en dit tapijt is daar geen uitzondering op. Het tapijt is 250 bij 450 centimeter en erg luxe en stevig. Daarnaast is het schimmelwerend, blijft de kleur lang goed en is het een slijtvast tapijt. Je kunt het tapijt wassen, het is een ademende stof en ook nog eens van milieuvriendelijk materiaal. Deze grijs gestreepte tenttapijt staat leuk in elke tent.

Pluspunten:
leuk tapijt voor in de tent
gemaakt van milieuvriendelijk materiaal dat ademt, schimmelwerend en slijtvast is
geleverd in handige draagtas
inclusief drukkers en pennen voor een betere bevestiging

minpunten:
geen

Bekijk ook de beste lichtgewicht tenten.

Riva tenttapijt van Travellife

Dit grijze tenttapijt staat niet zonder redenen op de nummer twee in deze top 10. Dit tapijt is 300 bij 500 centimeter en gemaakt van stevig materiaal. Het is gemaakt van stevige kunststof met nylon drager. Hierdoor wordt geen vocht of vuil opgenomen en kun je nog lang met het tapijt doen. Daarnaast voelt het tapijt comfortabel aan, isoleert het de warmte, is het makkelijk schoon te maken en houden en ademt de stof.

Pluspunten:
goede kwaliteit
handig in gebruik, makkelijk op te vouwen
groot formaat

minpunten:
aan de dunne kant

Bekijk de beste campingstoelen van dit moment.

Bo-carpet tenttapijt van Bo-Camp

Op de derde plek in deze top 10 staat weer een topper van Bo-Camp. Dit Bo-carpet is 2,5 bij 4 meter groot en gemaakt van een mooie blauwe stof. Het tapijt is gemaakt van duurzaam, licht en soepel materiaal. Daarnaast maakt de coating op deze stof het tapijt rotvrij en antislip. Je kunt dit tapijt ook makkelijk wassen op 30 graden. Ook kan het tapijt op het gras worden gelegd, doordat de gaatjes in het tapijt het gras niet beschadigen.

Pluspunten:
stevig materiaal en duurzaam tapijt
antislip en rotvrij door coating
geleverd met handige draagtas
makkelijk wasbaar op 30 graden

minpunten:
de open structuur met gaatjes is niet voor iedereen

Relax mat van Eurotrail

Op de vierde plek in deze lijst hebben we een zogenaamde Relax Mat van Eurotrail. Dit tenttapijt is 200 bij 270 centimeter groot en gemaakt van mooi grijs materiaal met een leuke print. Kan ook gebruikt worden als picknickdekentje of op het strand. De mat is gemaakt van sterk polyester en polypropyleen. Daarnaast is de mat makkelijk schoon te maken, schimmelbestendig en bestand tegen uv-straling. Er wordt ook een handige opbergtas meegeleverd.

Pluspunten:
mooi ontwerp
dikke mat, ook te gebruiken op het strand of gras
gemaakt van goed materiaal
makkelijk schoon te houden
meegeleverde opbergtas

minpunten:
geen

Tenttapijt met open structuur van Bo-Camp

Op de vijfde plek in deze lijst staat weer een topper van Bo-Camp. Dit tenttapijt met een open structuur door de gaatjes is 250 bij 400 centimeter groot en een mooie antraciet kleur. Dit tapijt is makkelijk mee te nemen door zijn lichte gewicht van 3,6 kilogram. Daarnaast is het tapijt gemaakt van een ademend en schimmelwerend materiaal. Het tapijt voelt daarnaast erg comfortabel aan. Ook is het makkelijk schoon te maken en houden. Door de haken en drukkers kun je het tapijt makkelijk bevestigen. Het is ook weer makkelijk op te bergen in de meegeleverde draagtas.

Pluspunten:
ademend en schimmelwerend materiaal
makkelijk te reinigen
comfortabele stof
geleverd in draagtas

minpunten:
duurt wat langer om neer te leggen door aparte drukkers en haken (maar dan ligt het tapijt wel heel stevig)

Camptex tenttapijt van Eurotrail

Op de zesde plek staat weer een tapijt van hoge kwaliteit van Eurotrail. Dit tapijt is in de kleur grijs en is 350 bij 600 centimeter groot. Het tapijt is daarnaast licht van gewicht en makkelijk mee te nemen in een meegeleverde opbergtas. Daarnaast is het tapijt makkelijk schoon te maken en houden en kan je het naast in een tent ook op een terras of balkon leggen naar wens.

Pluspunten:
multifunctioneel tapijt voor buiten en in de tent
licht gewicht en makkelijk mee te nemen in opbergtas
makkelijk te reinigen
goede kwaliteit

minpunten:
aan de dure kant

Knus tenttapijt van Human Comfort

Op de zevende plek in deze top 10 voor beste tenttapijten staat een knus tapijt van Human Comfort. Dit tapijt is gemaakt van sterk materiaal en met een leuke print die leuk staat in elke tent of caravan. Het tapijt is makkelijk weer op te vouwen en op te bergen. De stof van het tapijt loopt ook comfortabel. Als je op zoek bent naar een leuke en unieke print voor in je tent of caravan, dan zit je met dit tapijt goed.

Pluspunten:
leuke print
makkelijk op te vouwen
meegeleverde draagtas

minpunten:
print is uniek en misschien niet naar iedereens wens

Tenttapijt van Travellife

Op de achtste plek hebben we weer een goed tapijt van Travellife, maar dit keer het tapijt van 300 bij 400 centimeter. Dit tapijt is ook weer makkelijk neer te leggen en makkelijk op te vouwen tot een klein vierkant. Hierdoor is het tapijt makkelijk overal mee naartoe te nemen. Het tapijt is makkelijk te reinigen en gemaakt van een sterk, ademend en vuilwerend nylon. Daarnaast loopt het tapijt heel comfortabel en isoleert het en houdt de warmte binnen.

Pluspunten:
isolerende stof die je tent en caravan warm houden
hoog loopcomfort
makkelijk te reinigen
goed materiaal

minpunten:
aan de dunne kant

Klassiek Arisol tenttapijt van Bo-Camp

Weer een goed product van Bo-Camp op de negende plek in deze top 10 voor beste tenttapijten. Dit Arisol tenttapijt is 2,5 bij 5,5 meter groot en in de kleur grijs met strepen. Het tapijt is gemaakt van een sterk materiaal dat slijtvast, schimmelwerend en kleurvast is. Daarnaast is de stof makkelijk te wassen en milieuvriendelijk. Hierdoor ook erg duurzaam. De stof ademt ook goed en is ontvlambaar. Met de drukkers en pennen kun je het tapijt makkelijk in je tent of caravan plaatsen.

Pluspunten:
meegeleverde draagtas, drukkers en pennen
sterk materiaal met goede eigenschappen
makkelijk te reinigen
duurzame optie

minpunten:
aan de lichte kant en daarom is goed vastzetten echt nodig

Basis tenttapijt in groot formaat van Bo-Camp

We beginnen de top 10 en sluiten de top 10 af met een geweldig product van BO-Camp. Dit tenttapijt is een van de basis tapijten in het assortiment van Bo-Camp. Het tapijt is in een groot formaat van 2,5 bij 6 meter en in de kleur grijs met strepen. Dat past dus overal goed bij. Daarnaast is ook dit tapijt weer slijtvast, kleurvast, makkelijk te reinigen, duurzaam en schimmelwerend. Ook ademt dit tapijt goed en is het ontvlambaar. Ook hier weer worden drukkers, pennen en een draagtas meegeleverd.

Pluspunten:
draagtas, drukkers en pennen meegeleverd
sterk materiaal met goede eigenschappen
goed op te vouwen en neemt dan weinig ruimte in

minpunten:
niet geschikt voor op gras
basiskwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *