May 24, 2024
0

Opblaastent

Op Tentengigant.nl vind je een ruim assortiment opblaasbare tenten. Op deze pagina vind je een overzicht van diverse merken voor opblaasbare tenten. Een van onze parade merken is de opblaasbare tent van Quechua.

Een opblaasbare tent is een tent zonder tentstokken. De tentstokken zoals je die kent van de traditionele tent zijn bij een opblaasbare tent vervangen door luchtslangen.

Deze luchtslagen geven je een gigantisch voordeel bij het opzetten van je tent. Met name de snelheid voor het opzetten van je opblaastent zal je verbazen. Met de bijgeleverde pomp kun je jouw favoriete opblaasbare tent binnen no-time opzetten.

Weg met de stress en genieten maar. Met het grootste aanbod aan opblaasbare tenten online weten we zeker dat er ook voor u een passende tent bijzit.

Opblaastent Decathlon

De opblaasbare tenten van Decathlon zijn zoals hierboven vernoemd van het merk Quechua. Een opblaasbare tent moet zeker niet verward worden met een opgooitent. Deze opgooitenten staan ook wel bekend al de Quechua 2 seconds tent. Deze tenten staan letterlijk binnen 2 seconden op.

Decathlon biedt zowel opblaasbare tenten als opgooitenten. De bekendste en meest populaire modellen die wij via onze website verkopen zijn de volgende:

  • OPBLAASBARE KAMPEERTENT VOOR 4 PERSONEN AIR SECONDS 4.1 F&B – 1 KAMER
  • OPBLAASBARE KAMPEERTENT VOOR 4 PERSONEN AIR SECONDS 4.1 F&B – 1 KAMER

Beide modellen zijn voor nog geen 300 euro te bestellen. Deze 2 opblaasbare tenten zijn geschikt voor 4 personen. Ook zijn er tenten beschikbaar die opblaasbaar zijn met meerdere cabines, handig wanneer je wat privacy wilt.

Resultaat 1–9 van de 151 resultaten wordt getoond